Potrebujete grafično oblikovanje?

Vsako podjetje potrebuje logotip, izdelavo celostne grafične podobe, vizitk in različnega promocijskega materiala, pa tudi grafično oblikovanje spletne strani. Vse to je namreč za uspešno poslovanje zelo pomembno. Če potrebujete karkoli od naštetega, je pravi naslov za vas spletna stran podjetja Vendi d.o.o., ki vam nudi vse našteto v skladu z najvišjimi standardi.

Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj bodo za vas znali pripraviti odličen dizajn za logotip, vizitko, cgp, katalog, spletno stran, banner, oglasno pasico ali embalažo nekega izdelka. Ne glede na to, zakaj potrebujete grafično oblikovanje v podjetju, se lahko obrnete na njih, saj boste z njihovim dizajnom zagotovo zadovoljni.

grafično oblikovanje

Kako poteka celoten proces oblikovanja?

Pri tem zagovarjajo osebni pristop, kar pomeni, da se vsaki stranki individualno posvetijo ter prisluhnejo vsem njenim željam. Temu je namenjen uvodni sestanek, na katerem se doreče osnovne zahteve oziroma to, kaj potrebujete in kakšne so vaše želje. Na podlagi tega sestanka in v skladu z dogovorom z vami bo oblikovalec izdelal osnutek ali idejno zasnovo logotipa, vizitke oziroma tistega materiala, ki ga je treba oblikovati. Tako boste lahko pogledali, ali je tisto, kar nastaja, res v skladu z vašimi željami.

V tej fazi so možni tudi še vsi popravki ali spremembe, zato je pomembno, da o vseh svojih morebitnih pomislekih z oblikovalcem spregovorite oziroma mu poveste, kaj vas moti, kaj ste si zamišljali drugače, kaj bi radi spremenili in podobno. Na podlagi vašega odziva bo lahko oblikovalec nadaljeval s svojim delom, dokler ne bo dokončal končnega izdelka, kakršnega ste si zamislili.

Najbolj pomembne so izkušnje in reference

Pri tem se je že pred samim začetkom dela pametno dogovoriti o tem, kako bo to potekalo in kakšen je rok izdelave, seveda pa tudi o tem, kakšna bo končna cena za grafično oblikovanje. Ko iščete ustreznega oblikovalca, pa bodite pri izbiri bolj kot na ceno pozorni na to, kakšne izkušnje in reference ima. To je namreč najbolj pomembno in hkrati tudi zagotovilo za to, da bo delo opravljeno tako, kot je treba.