Najboljše kanalete za odvodnjavanje dvorišč

Kakšne kanalete za odvodnjavanje dvorišč se najbolje obnesejo v ta namen? Hauraton vam v ta namen ponuja kar nekaj učinkovitih in praktičnih rešitev, s katerimi so zadovoljni številni uporabniki. Njihovi proizvodi se odlično obnesejo v praksi, hkrati pa poskrbijo tudi za lepo urejeno okolico in imajo dolgo življenjsko dobo. V članku so predstavljene različne kanalete za odvodnjavanje dvorišč.

Recyfix Plus

Recyfix Plus

Stabilen model z jeklenim okvirjem, ki močno olajša uporabo, hkrati pa poskrbi tudi za bolj estetski videz. Na voljo je veliko različnih tipov, med katerimi lahko izbirate, prav tako pa lahko izbirate tudi med rešetkami zanje.

Recyfix Pro

Recyfix Pro

Umetna masa se je pri izdelavi izdelkov za odvodnjavanje zasebnih površin, kakršna so dvorišča, izkazala za zelo dobro izbiro, saj je nadvse lahka. To omogoča enostavno vgradnjo in tudi transport. Poleg tega pa gre za robusten material, ki bo dobro prenašal vse obremenitve in zunanje dejavnike.

Faserfix Standard

Faserfix Standard

Glavna lastnost kanalet Faserfix Standard je to, da gre za zelo obstojen in odporen model, ki se odlično obnese pri uporabi na dvoriščih. Izdelan je namreč iz posebne vrste betona, ki je armiran z vlakni. Zaradi tega je takšen beton veliko močnejši in trdnejši, kar pomeni, da tudi bolje prenaša obremenitve. Poleg tega je model odporen na zmrzal in sol za posipanje cest, zato tudi v zimskem času z njim ne boste imeli nobenih skrbi.

Recyfix Standard

Recyfix Standard

Kanalete za odvodnjavanje dvorišč Recyfix Standard so narejene iz recikliranega kompozita. Gre za odličen in okolju prijazen material, ki je po eni strani zelo lahek, po drugi strani pa tudi zelo vzdržljiv. Še ena prednost takšnega materiala je, da je odporen proti zmrzali in soli za posipanje cest.

Top X

Top X

Dobro izbiro za dvorišča predstavlja tudi model Top X, ki je zasnovan predvsem za uporabo na zasebnih površinah. Tudi zanj je značilna zelo enostavna vgradnja, narejen pa je iz umetne mase. Zanj so na voljo tudi različni dodatki, kot je na primer univerzalni jašek kot vogalni element, priključni seti, smradne zapore in podobno.