Električni radiatorji Glamox so zelo varčni

Električni radiatorji Glamox veljajo za ene najbolj cenjenih na tržišču. Ta norveška blagovna znamka namreč predstavlja enega od vodilnih proizvajalcev na tem področju, zato bo gotovo navdušila tudi vas. Njihovi izdelki so namreč praktični za uporabo, učinkoviti, priročni in hkrati zelo varčni. Zasnovani so namreč tako, da imajo čim nižjo porabo. Z njihovo pomočjo tako lahko privarčujete do 35 % električne energije.

Krog Glamox 3001

Privarčujte pri ogrevanju!

Dandanes se veliko govori o bolj ekoloških in energetsko manj potratnih načinih ogrevanja. Mednje zagotovo spadajo tudi električni radiatorji Glamox. Za to je zaslužna njihova premišljena zasnova, prav tako pa k temu pripomore tudi zelo precizen in odziven termostat, ki se odzove na vsako, tudi najmanjšo spremembo temperature v prostoru. Zaradi tega je temperatura ves čas konstantna oziroma ne niha.

Prav nihanje temperature je namreč eden od vzrokov za večjo porabo: če se namreč prostor zelo ohladi, grelnik potrebuje več moči in časa, da spet vzpostavi temperaturo, ki je nastavljena na termostatu. Zaradi tega je pri iskanju električnega grelnika zelo pomembno, kakšen model izberete. Električni radiatorji Glamox so v tem smislu vsekakor dobra izbira, saj so izjemno varčni. Z njimi boste tako zagotovo zadovoljni, saj stroški ogrevanja ne bodo previsoki. Tako boste lahko privarčevali pri ogrevanju in se hkrati greli na sodoben in učinkovit način, ki vam omogoča najvišjo stopnjo udobja.

Ogrevanje naj poskrbi za čim več udobja

Sodobni načini ogrevanja pa vam nudijo tudi veliko večjo stopnjo udobja, kot je to veljalo nekdaj. Temperatura v prostoru bo z njim bolj konstantna, zrak pa boljši in manj suh. S pomočjo sodobne tehnologije pa lahko poskrbite za to,  da boste ogrevanje upravljali na še bolj enostaven način – s pomočjo posebne aplikacije, ki si jo namestite na svoj pametni telefon.

Ta vam omogoča, da preko nje hitro in od koderkoli nastavite želeno temperaturo ali dnevni oziroma nočni režim ogrevanja, saj imajo sodobni grelniki wifi termostat. Hkrati pa vam aplikacija omogoča tudi boljši nadzor nad samim ogrevanjem, trenutnimi temperaturami v prostorih in porabo energije.