Odlični in varčni radiatorji Glamox

Ogrevanje na elektriko je pravi hit. Vedno več ljudi se odloča zanj. Na Norveškem, od koder prihajajo kakovostni in varčni radiatorji Glamox, se na tak način ogreva ogromno gospodinjstev. Zakaj? Ker je veliko bolj preprosto in veliko bolj udobno kot kateri koli drug način ogrevanja. Poleg tega pa tak način ogrevanja tudi manj onesnažuje zrak, kar v današnjem sodobnem času postaja vedno večji problem. Če želite poskrbeti za čistejši zrak ter za bolj udobno in bolj varčno ogrevanje, potem izberite elektriko!

Varčni električni radiatorji Glamox
www.silenos-ogrevanje.si

Učinkovit način ogrevanja

Če za vas osnovni vir ogrevanja izberete elektriko, ne potrebujete dimnika, iz katerega bi se kadilo. Varčni radiatorji Glamox zato skrbijo za boljši zrak, hkrati pa so ekološki tudi zato, ker porabijo kar se da malo električne energije. Zasnovani so namreč tako, da so resnično učinkoviti. Skrivnost njihovega delovanja je v izredno kakovostnem termostatu, ki meri in uravnava temperaturo v prostoru. Termostat namreč zazna tudi najmanjše odstopanje v temperaturi in se nanj takoj odzove. Zaradi tega ne prihaja do padcev temperature, ki so glavni krivec za to, da mora grelec spet in spet dogrevati prostor.

Zaščita proti pregrevanju

Poleg tega pa imajo varčni radiatorji Glamox tudi zaščito proti pregrevanju. Zaradi tega se ne more zgoditi, da bi prostor segreli preveč, saj grelec takoj, ko zazna temperaturo, ki je nastavljena na termostatu, preneha z ogrevanjem. Zaradi tega so takšni grelci tudi bolj varni za uporabo, hkrati pa poskrbijo za prihranek pri ogrevanju, saj je pogosto prav pregrevanje eden od glavnih razlogov za to, da za ogrevanje mesečno odštejete veliko prevelik znesek.

Tehnološka dovršenost in wifi povezava

Po želji lahko izberete tudi termostate z wifi povezavo, ki vam omogoča še boljši nadzor nad ogrevanjem in termostati.  Tako boste namreč režim ogrevanja ali trenutno temperaturo spremenili kar preko wifi povezave oziroma aplikacije, ki vam to omogoča. Na tak način boste imeli tudi veliko boljši nadzor nad tem, kakšne so temperature, pa tudi na tem, kakšna je vaša poraba za ogrevanje.