Mini stretch folija za ročno pakiranje 

Pri ročnem pakiranju izdelkov se zelo dobro obnese majhna mini stretch folija. S svojo raztegljivostjo omogoča enostavno uporabo ter hitro zaščito vseh vrst izdelkov. Zaradi tega se pogosto uporablja pri ročnem pakiranju najrazličnejših izdelkov manjših dimenzij, ki jih je na ta način treba pripraviti na skladiščenje, transport, pošiljanje po pošti ali prevzem strank oziroma naročnikov. 

Za ovijanje in pakiranje izdelkov 

mini stretch folijaMini stretch folija je na voljo v več dimenzijah in debelinah ter ima lahko različne stopnje raztegljivosti. Med njimi so tudi take z zelo visoko stopnjo raztegljivosti. Zasnovana je tako, da omogoča kar se da enostavno uporabo ter dober oprijem izdelkov, ki jih ovijemo vanjo. S tem te izdelke zelo dobro zaščiti oziroma je na tak način možno dobro povezati tudi več izdelkov skupaj. Primerna je predvsem za ovijanje in pakiranje izdelkov manjših dimenzij. 

Največkrat je prozorne barve, kar omogoča dober pregled na vsebino paketa. Pri pakiranju se jo zaradi velike raztegljivosti porabi zelo malo, zato boste eno rolico lahko dolgo uporabljali in zaradi tega tudi strošek takšnega pakirnega materiala ni velik, sploh ker je mini stretch folija cenovno nadvse ugodna – za eno rolico, na kateri je navito kar nekaj takšne folije, boste odšteli le nekaj evrov. 

Enostavna uporaba in odlična zaščita 

Da je mini stretch folija praktična za uporabo, vam bo zagotovo znal povedati vsak, ki je z njo že kdaj ovijal izdelke oziroma jih pakiral vanjo. Največkrat se uporablja s pomočjo temu namenjenega ročnega navijalca, ki omogoča, da pakiranje poteka še hitreje in da so izdelki še bolj trdno in kakovostno oviti. S tem se poskrbi za njihovo zaščito oziroma zavarovanje pred različnimi dejavniki, do katerih lahko pride pri transportu in skladiščenju, kot so na primer: 

  • morebitne poškodbe, 
  • prah, 
  • umazanija, 
  • vlaga. 

stretch folija za ovijanje paletZaradi tega takšen pakirni material vsekakor ne sme manjkati nikjer, kjer se vsaj občasno srečujejo s pakiranjem izdelkov, saj velikokrat pride prav oziroma je pri uporabi zelo priročen. Če delate v skladišču ali se ukvarjate s pripravo in odpošiljanjem različnih paketov oziroma zaščito izdelkov za transport, ta pakirni material vsekakor dobro poznate, če pa se morate s takšnimi opravili ukvarjati le redkokdaj, pa se ga vseeno splača kupiti, saj bo tako vse skupaj potekalo hitreje in lažje. Dober pakirni material vam namreč prihrani tako energijo kot čas, njegova ugodna cena pa je še en razlog več, da se ga splača kupiti.