Gelish nohti za odličen izgled

Si želite lepšega izgleda svojih nohtov? Nikakor niste edini. Veliko žensk je ugotovilo, da lahko z gelish nohti izgledajo veliko bolj urejeno veliko dlje časa. Takšni nohti namreč poskrbijo za odličen izgled ter polepšajo nohte, poleg tega pa omogočajo permanentno manikiro. Če bi takšne nohte radi imeli tudi vi, berite dalje!

Kako do lepo urejenih nohtov?

Gelish nohti so super opcija za vse zaposlene ženske, ki želijo imeti lepo urejene nohte. Omogočajo permanentno manikiro, ki zdrži več kot 10 dni oziroma nekje 2 tedna brez krušenja. Da dosežemo tak rezultat, pa je zelo pomembno, kakšen lak uporabimo in kakšen je postopek nanašanja. Tudi v kozmetičnih salonih ne naredijo vedno vsega prav, zato nekatere ženske z gelish nohti niso zadovoljne. V resnici pa so jim v salonu na nohte nanesli UV gel, ki ima drugačne lastnosti.

Če želite resnično permanentno manikiro, ki ne bo poškodovala nohtov in bo na njih zdržala vsaj 10 dni brez krušenja in luščenja, potem izberite kakovosten in zaupanja vreden kozmetični salon ali pa se nege in urejanja nohtov lotite kar sami. S pravimi pripomočki to sploh ni težko in vedno več žensk si na vsakih 14 dni vzame nekaj časa zase in uredi svoje nohte kar doma. Tako privarčujejo tudi nekaj denarja, saj obiski kozmetičnih salonov niso poceni.

Urejanje nohtov doma

Tudi doma lahko poskrbite za lepo urejene nohte. Pomembno je, da kupite kakovosten lak in druge pripomočke, ki jih potrebujete za to, ter da dobro naštudirate sam postopek. Za to danes obstaja že veliko različnih video posnetkov na internetu, v katerih je zelo natančno pojasnjeno, kako se nohte pripravi na manikiro, kako se nanese podlak in lak ter kako se manikiro zaključi. Prav tako je pojasnjeno, kako se nato lak odstrani s posebnimi, temu namenjenimi odstranjevalci laka s topili, ki ne poškodujejo nohtov. Dobro je če nohte ne le urejamo, ampak tudi negujemo ter jih vsake toliko časa nahranimo in navlažimo z blagodejnimi negovalnimi olji.