Servis hladilne tehnike in laboratorijske opreme

Semlab vam nudi servis hladilne tehnike in vse preostale laboratorijske opreme, prav tako pa vam po potrebi lahko izbrano opremo dobavijo oziroma vam svetujejo pri njeni izbiri in nakupu. Skrbijo za nemoteno delovanje različnih pripomočkov in opreme ter za to, da različni laboratorijski hladilniki, globoko zamrzovalne skrinje, hladilen omare in vse ostale odlično deluje pri primerni temperaturi brez kakršnih koli nihanj in odstopanj.

Če želite poskrbeti za nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo teh naprav, je treba poskrbeti za servis hladilne tehnike. Ta ne vključuje le morebitnih popravil opreme, ampak tudi celoten spekter različnih storitev, ki so nujne za njihovo vzdrževanje. Ena od teh storitev je monitoring, s katerim nadziramo delovanje ter preverjamo, ali vse naprave delujejo tako, kot je treba. Monitoring je pomemben del vzdrževalnega procesa, ki preprečuje odstopanja ali napake v delovanju ter s tem tudi napake pri delu ali poslovno škodo.

Zaradi tega je treba za monitoring, vzdrževanje in servis hladilne tehnike ter vse druge laboratorijske opreme poiskati zanesljivega partnerja, ki ima dovolj znanja in izkušenj na tem področju, predvsem pa vam zna glede pravilne uporabe tudi svetovati. Pri skrinjah, hladilnikih, hladilnih vitrinah in omarah ter drugi podobni opremi so zelo pomembne tudi kalibracije, ki morajo biti izvedene z izredno natančnostjo, da vsa navedena laboratorijska oprema pravilno in ustrezno deluje.

Enako velja tudi za različne druge meritve in validacije, ki prav tako predstavljajo del vzdrževalnega procesa. Če hočemo nemoteno uporabljati globoko zamrzovalne skrinje, hladilne vitrine, hladilnike in druge podobne naprave, moramo poiskati partnerja, ki bo skrbel za njihovo vzdrževanje, monitoring, nadzor nad delovanjem, kalibracije, validacije, različne meritve in servis.

Za vse našteto lahko poskrbi podjetje Semlab, pri katerem lahko navedeno laboratorijsko opremo tudi kupite. Predstavljajo odličnega partnerja na tem področju, ki upošteva vse vaše zahteve ter s strokovnim vzdrževanjem naredi vse, kar je v njegovi moči za to, da bi laboratorijska oprema delovala odlično in brez težav tudi takrat, ko je od nakupa preteklo že več let.