Električni radiatorji, opremljeni s sodobno tehnologijo 

Električni radiatorji Glamox
Električni radiatorji Glamox

Sodobni grelniki omogočajo veliko več. Narejeni so tako, da poleg učinkovitega gretja nudijo še druge funkcije, predvsem pa so izdelani veliko bolj izpopolnjeni. Še posebej zanimivi so modeli, ki so opremljeni s sodobno tehnologijo. Takšni električni radiatorji nudijo možnost povezovanja z brezžičnim omrežjem, kar omogoča tudi upravljanje na daljavo – s pomočjo telefona ali tablice, saj je v ta namen zasnovana posebna aplikacija, ki to omogoča. 

WiFi termostat za upravljanje na daljavo 

Električni radiatorji, ki so opremljeni z WiFi termostatom, omogočajo upravljanje ogrevanja na daljavo. To je vsekakor zelo priročno, saj lahko temperaturo zmanjšate ali povečate od koderkoli. Četudi vas ni doma, tako lahko poskrbite za vse potrebno udobje takrat, ko se boste vrnili domov, poleg tega pa vam to omogoča tudi boljši nadzor nad ogrevanjem. Tako lahko po potrebi tega tudi vedno nastavite na nižjo temperaturo ali celo ugasnete, če se izkaže, da ga tisti dan ne boste potrebovali. Seveda pa takšen WiFi termostat ni zelo uporaben le pri ogrevanju domov, temveč tudi vseh drugih prostorov – pisarn in drugih poslovnih stavb, vikendov, počitniških kapacitet, gostinskih lokalov ipd.  

Za upravljanje na daljavo vam je na voljo posebna aplikacija, ki si jo lahko brezplačno namestite na svoj mobilni telefon ali tablico. Ta vam omogoča, da se lahko preko brezžičnega WiFi omrežja kadarkoli povežete s termostatom, ne glede na to, kje se nahajate. Na tak način lahko tudi vedno preverite trenutno temperaturo v določenem prostoru, ravno tako pa aplikacija omogoča tudi različne druge funkcije – npr. nastavitev tedenskega režima ogrevanja glede na vaš urnik. 

Električni radiatorji iz linije Glamox H60 

električni radiatorjiZ WiFi termostatom so opremljeni tudi električni radiatorji iz linije Glamox H60. Glamox je cenjena norveška znamka takšnih grelnikov, ki velja za eno najboljših na svetu tako glede funkcionalnosti in učinkovitosti svojih modelov kot tudi glede dizajna. Linijo H60 tako ne odlikuje le sodobna tehnologija, ki omogoča večje udobje pri ogrevanju in upravljanje grelnika na daljavo, temveč tudi odličen dizajn.  

Grelniki iz te linije so namreč izredno tanki in imajo namreč površino iz kaljenega stekla, kar jim daje prefinjeno eleganco in prestižen videz. Poleg tega pa imajo tudi dvojno izolacijo, ki preprečuje, da bi se preveč segreli. Na voljo so v beli in črni barvi, v različnih dimenzijah ter z različnimi močmi ogrevanja. Moč je tako možno prilagoditi glede na velikost prostora, pri čemer je takšne grelnike možno uporabljati praktično kjerkoli. Primerni so namreč za vse prostore in zelo dobro delujejo.