Popravilo udrtin na avtu z najsodobnejšo metodo 

Kako poskrbeti za čim bolj kakovostno popravilo udrtin na avtu? Ali res obstajajo metode, s katerimi je za to mogoče poskrbeti še hitreje in lažje? Za kakšne metode gre in te res dajejo tako dobre rezultate, da o poškodbah na avtomobilu kmalu ne bo več nobene sledi? Kako vedeti, kateri klepar bo najbolje znal poskrbeti za sanacijo takšnih poškodb in kako preveriti, kakšne metode bo za to uporabil in kakšni bodo končni rezultati? 

Toča ali drugi vzroki za poškodbe na avtu 

popravilo udrtin in poškodb od točeKaroserija pri avtomobilu je oblikovana tako, da ščiti notranjost vozila. Čeprav izgleda trdno in močno, pa na njej poškodbe pusti že malo večja toča, poškodbe na njej pa lahko nastajajo tudi iz raznih drugih vzrokov. V takšnih primerih je treba čim prej poskrbeti za ustrezno popravilo udrtin na avtu, za kar največkrat poskrbijo za to usposobljeni mojstri – kleparji. Ti pri tem uporabljajo različne metode, od klasičnih do bolj naprednih. Od tega, kakšne metode bo klepar uporabil, je odvisno: 

  • kako hitro bo izvedena celotna sanacija poškodb, 
  • koliko bo vse skupaj stalo, 
  • kakšen bo končni rezultat takšne sanacije in kako bo stranka z njim zadovoljna. 

Katerega kleparja izbrati? 

Če iščete dobrega kleparja, ki bo poskrbel za popravilo udrtin na avtu, se vsekakor odločite za takšnega, ki uporablja najsodobnejše metode v ta namen. Poleg klasičnih kleparskih metod danes obstajajo tudi nove, bolj sodobne metode, ki se uporabljajo v ta namen in za katera so potrebna posebej popravilo poškodb na vozilutemu namenjena orodja. Ena od takšnih metod je metoda PDR, ki se vedno bolj uporablja tudi v Sloveniji: 

  • ki se uporablja v primeru raznih vrst poškodb, kot so na primer tiste, ki so nastale kot posledica od toče, pri udarcih na parkirišči, manjših nepravilnostih itd., 
  • pri katerem se lak kljub sanaciji čisto nič ne poškoduje, 
  • ki omogoča, da po sanaciji ni potrebe po ponovnem lakiranju, zato ta dodatni korak, ki podraži in podaljša čas sanacije, ni potreben, 
  • ki jo je možno izvesti izredno hitro in učinkovito, 
  • ki daje popoln končni rezultat.