Električni radiator wifi – upravljanje na daljavo

Električni radiator wifi omogoča upravljanje na daljavo. Takšen grelnik je namreč opremljen s termostatom, ki deluje brezžično oziroma ga je možno povezati z brezžičnim internetnim omrežjem, s tem pa tudi z različnimi pametnimi napravami. S tem je poskrbljeno za upravljanje preko telefona ali tablico, ne glede na to, kje ste. Predvsem pa lahko s pomočjo sodobne tehnologije tudi od koderkoli nadzorujete temperaturo, kar vam omogoča boljši nadzor tudi nad porabo ter stroški za ogrevanje.

Brezžični termostat, ki je povezan z internetom

Električni radiator wifi je povezan z internetom. Za to poskrbi njegov brezžični termostat, s katerim je grelnik oziroma temperaturo v prostoru možno upravljati in nadzorovati tudi na daljavo. Sama uporaba takšnega grelnika je zelo hitra in enostavna, saj je vse skupaj zasnovano izredno prijazno do uporabnikov, ne glede na to, koliko tehničnega znanja imajo ti. Vse, kar potrebujete za upravljanje grelnika, je torej:

  • brezžični termostat,
  • vzpostavljeno brezžično internetno omrežje in možnost povezave z njim,
  • posebna aplikacija, ki si jo lahko na svojo tablico ali pametni telefon namestite brezplačno.

Preprosta aplikacija za upravljanje ogrevanja na daljavo

aplikacija Glamox heating WifiElektrični radiator wifi je mogoče upravljati ročno, tako da nastavite temperaturo direktno na termostatu, ali pa s pomočjo aplikacije, ki je bila razvita ravno v ta namen. Aplikacija, s katero je mogoče upravljanje ogrevanja preko brezžične internetne povezave ter s tem na daljavo, je vsekakor zelo preprosto zasnovana. Omogoča dobro uporabniško izkušnjo, saj deluje hitro, njena uporaba pa ni zapletena. Tako boste z njo lahko resnično imeli dober nadzor nad ogrevanjem, po želji pa boste lahko vedno poskrbeli tudi za spremembo temperature v nekem prostoru, in to kar na daljavo. Pri tem ni pomembno, ali bo to iz kavča, s katerega se vam ne bo ljubilo vstati, iz kakšnega drugega prostora, ali morda takrat, ko vas sploh ne bo doma – prav od povsod boste lahko spremenili temperaturo, jo nastavili, zmanjšali, zvečali ali jo kako drugače prilagodili glede na svoje trenutne potrebe.

Električni radiator wifi omogoča manjšo porabo energije

Če hočete poskrbeti za manjšo porabo energije za ogrevanje, vam lahko pri tem koristi tudi električni radiator wifi. Ker slednji omogoča nadzor nad ogrevanjem in njegovo upravljanje tudi na daljavo, to, da ste pozabili zmanjšati temperaturo na termostatu, ko ste odšli od doma, ne bo več problem, saj boste za to lahko poskrbeli tudi iz avta ali iz službe.

Električni radiator wifi seveda omogoča tudi prednastavljanje želene temperature za določeno uro v dnevu, s čimer se takšnim problemom lahko avtomatično izognete, vendar pa se včasih zgodi, da vas ob predvideni uri še ne bo domov. Škoda bi bilo, da bi takrat začel termostat delovati s polno močjo, če pa lahko kar preko vašega pametnega telefona zamaknete začetek njegovega delovanja za nekaj ur ter tako poskrbite tako za to, da vam bo toplo, ko se boste vrnili domov, kot za to, da energije za ogrevanje ne boste trošili po nepotrebnem. Tako lahko s pametnim upravljanjem oziroma upravljanjem na daljavo preko brezžične internetne povezave poskrbite tudi za manjšo porabo energije ter za manjše stroške ogrevanja. Preverite našo ponudbo na silenos-ogrevanje.si.