Delo na višini lahko zaupate naši ekipi

delo na višini - Višinc d.o.o.
Delo na višini – Višinc d.o.o.

Naša ekipa lahko poskrbi za to, da bo delo na višini opravljeno hitreje in brez tveganja za vašo varnost. Profesionalno se namreč ukvarjamo s takšnimi opravili, ki jih je treba narediti visoko nad tlemi, zato imamo tudi vso potrebno opremo, ki jo potrebujemo za to. V primeru, da bi potrebovali obrezovanje dreves, čiščenje oken, vzdrževalna dela ali kaj podobnega, kar je treba opraviti visoko nad tlemi ali na težko dostopnem mestu, se nas splača kontaktirati in poskrbeli bomo za to, da bomo čim bolje opravili zadano nalogo.

Za nas ni težko dostopnih mest

Za našo ekipo ni težko dostopnih mest, zato za vas lahko opravimo katerokoli delo na višini, ne glede na to, za kakšno delo gre oziroma na kakšno mesto se je treba povzpeti. Tudi če je treba očistiti okna visoko nad tlemi, lahko varno pridemo do tja in poskrbimo za kakovostno čiščenje. Enako velja tudi za čiščenje steklenih fasad na visokih stavbah, pa tudi za čiščenje žaluzij …

Prav tako lahko za vas montiramo klimo ali jo odmontiramo, enako pa velja za luči oziroma svetila, zaščito pred golobi in podobno. Ne glede na to, na kakšni višini je treba opraviti določeno opravilo, to za nas ne predstavlja prav nobene ovire, ampak profesionalni izziv, ki smo mu z našim znanjem, opremo in izkušnjami zagotovo kos.

Delo opravimo varno in profesionalno

Ne glede na to, za kakšno delo gre, ga naša ekipa opravi varno in profesionalno. Pred začetkom del si vzamemo čas in natančno premislimo, kako se lotiti določenega opravila na najbolj varen in enostaven način. Pri tem želimo biti tudi čim bolj učinkoviti, tako da izvedba ne bo trajala predolgo časa, hkrati pa želimo svoje delo opraviti tako, da boste z njim čim bolj zadovoljni. Zaradi tega je poleg varnosti za nas na prvem mestu vedno tudi kvaliteta. Pri tem opravljamo zelo raznolika višinska dela, na katera se dobro spoznamo. Prav zaradi tega vsako delo na višini opravimo tako, kot je treba.

Višinska dela, Višinc d. o. o.
Viška cesta 48, 1000 Ljubljana
info@delanavisini.si
031 736 991