Kopalniški radiator, na katerem lahko sušite perilo

Električni radiatorji Glamox
Kopalniški radiator Glamox

Kje pa vi sušite perilo ali mokre brisače? Dobro je imeti mesto, kjer to lahko naredimo hitro in učinkovito. Najprimernejše mesto za to je kopalniški radiator, ki je običajno takrat, ko potrebujemo sušenje perila ali brisač, že tako ali tako topel, torej se bo vse, kar bomo dali nanj, tam hitro posušilo. Vendar pa včasih potrebujemo hiter način sušenja tudi izven kurilne sezone – kaj pa lahko naredimo takrat?

V primeru, da naš kopalniški radiator deluje s pomočjo elektrike, je rešitev na dlani – prižgemo ga in na njem hitro posušimo prav vse. Električni grelnik namreč deluje popolnoma samostojno in ločeno od drugih virov ogrevanja, zaradi česar ga lahko uporabimo kadarkoli ga potrebujemo, ne glede na to, ali je centralna kurjava vklopljena ali ne.

Zaradi tega, ker imamo vsi kdaj za posušiti kakšen kos perila, je najbolje izbrati tak kopalniški radiator, ki to omogoča. Najbolje je izbrati takšnega, ki je oblikovan v obliki lestve, saj je nanj najlažje obesiti perilo ali brisače, te pa se zaradi premišljene oblike tudi res hitro posušijo. Električni grelnik v obliki lestve je tako namenjen tako ogrevanju kopalnice kot tudi sušenju perila, kar pomeni, da z nakupom dobite dva v enem – tako električni grelnik kot električni sušilnik.

V primeru, da bi potrebovali oboje, se je najbolje odločiti za električni grelnik in sušilnik Vigo, ki si ga lahko ogledate na silenos-ogrevanje.si ter ga tam seveda lahko tudi kupite. Na voljo so vam različne dimenzije, odvisno od tega, koliko prostora za montažo imate na voljo in kako velik je prostor, ki ga nameravate ogrevati.

Montaža je sicer zelo preprosta in vam ne bo vzela veliko časa, najbolje pa je, da boste takoj po montaži vaš novi grelnik lahko začeli tudi uporabljati. Videli boste, da se odlično obnese tudi v praksi in da je res učinkovit pripomoček tako za ogrevanje kot za sušenje perila. Zaradi tega si kmalu sploh ne boste znali predstavljali, kako ste nekoč lahko shajali brez njega.