Avtokleparstvo in avtoličarstvo

AC Trobec vam nudi tudi kleparska in ličarska popravila vašega vozila. Nudijo vam kakovostno avtokleparstvo in avtoličarstvo, pri čemer celovito poskrbijo za vaš avto in za to, da odpravijo prav vse poškodbe na njem, ne glede na to, iz kakšnega razloga so te nastale. Če vaš avto potrebuje popravilo, se obrnite na njih in vam bodo pomagali s svojimi storitvami!

Kleparska in ličarska popravila

Če je bil vaš avto poškodovan v prometni nesreči, potem potrebujete avtokleparstvo in avtoličarstvo, da bo avto spet tak, kot je bil pred nesrečo. Usposobljeni kleparji bodo najprej poravnali karoserijo, pri čemer dandanes uporabljajo zelo napredne in učinkovite metode. Po potrebi pa bodo posamezne dele vozila še prebarvali, tako da bo avto spet videti kot nov.

Prav tako vam lahko pomagajo:

  • če ste doživeli trk z divjadjo,
  • če je vaš avto poškodovala toča,
  • če je kdo vaš avto namerno poškodoval,
  • če je prišlo do poškodbe vozila na parkirišču itd.

Ali popravilo škode lahko plača zavarovalnica?

popravilo poškodb na voziluČe imate kasko oziroma drugo ustrezno zavarovanje, potem vam lahko škodo zaradi poškodb vozila povrne zavarovalnica. Vendar pa je v tem primeru treba najprej opraviti cenitev škode ter nato prijaviti škodni primer pri zavarovalnici, ki bo nato presodila, ali ste upravičeni do poravnave škode oziroma do plačila popravila.

AC Trobec vam pri tem lahko svetuje in pomaga:

  • pri njih lahko opravite cenitev poškodovanih vozil,
  • pomagajo vam pri prijavi škodnega primera zavarovalnici,
  • nudijo vam vso potrebno pomoč pri sanaciji poškodb,
  • poskrbijo za kleparske in ličarske storitve, ki jih plača zavarovalnica,
  • v času popravila lahko dobite nadomestno vozilo – če to omogoča vaše zavarovanje, tudi stroške tega plača zavarovalnica.

Avtokleparstvo in avtoličarstvo AC Trobec

Najboljše kleparske in ličarske storitve vam nudi AC Trobec iz Ljubljane, kjer bodo kar se da najbolje poskrbeli za vaš avto. Uredili bodo vse potrebno glede zavarovanja in povračila škode na vašem vozilu ter vam pri tem nudili vso potrebno pomoč. Pred sanacijo poškodb vam bodo razložili, kakšno popravilo bo potrebno in koliko časa bo trajalo. Po potrebi vam lahko uredijo tudi nadomestno vozilo, predvsem pa bodo naredili vse, da bodo vaš avto popravili tako, da boste s popravilom čim bolj zadovoljni.