Bioresonanca cena – kandida, alergije in druge težave 

Vas morda pesti kandida? Imate težave s prebavo, ste zaprti, napihnjeni ali pa zelo veliko časa preživite na stranišču? Ali pa se vam na koži pogosto pojavljajo različni izpuščaji? Ste vedeli, da alergijske reakcije ne povzročajo le srbečice in drugih podobnih težav, temveč močno vplivajo tudi na delovanje imunskega sistema in ga slabijo? Se pogosto neprijetno počutite, vas večkrat boli glava ali ste popolnoma izčrpani in brez energije? Potem v iskalnik vpišite bioresonanca cena in se pozanimajte, koliko bi vas stal pregled pri terapevtu, ki bo gotovo prisluhnil vašim problemom. 

Poiščite terapevta, ki vam bo znal prisluhniti 

bioresonanca cenaKo imamo težave, je pomembno najti nekoga, ki nam zna prisluhniti. Morda tako sploh ni toliko pomembna bioresonanca cena, kot to, da ta metoda ne temelji zgolj na diagnostiki s pomočjo temu namenjenega aparata, ampak je ključen del vsake obravnave tudi temeljit pogovor. Terapevt si bo za vas vzel čas in vam prisluhnil, tako da boste imeli občutek, da mu je resnično mar za vaše težave in vam želi pomagati, da jih razrešite. Pogovor je namenjen temu: 

  • da terapevt pridobi čim več informacij o vaših težavah, 
  • da terapevt izve, kakšni bi bili možni vzroki za nastale težave, 
  • da se lahko vaše težave obravnava čim bolj celostno, 
  • da se lahko določi pravilna diagnoza in nadaljnja terapija. 

Bioresonanca cena – obiščite terapevta vsaj enkrat 

Če vas zanima bioresonanca cena, potem vas gotovo malce skrbi, koliko stane obisk takšnega terapevta. A priporočamo vam, da se k njemu odpravite vsaj enkrat – torej na prvi pregled, na katerem boste lahko videli, kako poteka takšna terapija, in na katerem boste lahko terapevtu zaupali vse o svojih težavah s prebavo, napihnjenostjo, kožnimi izpuščaji, glavoboli, slabim počutjem …  

Na tem prvem pregledu boste tudi spoznali terapevta in videli, kako izkušen je, koliko znanja ima in ali vam njegove metode dela ustrezajo. Predstavil vam bo tudi to, kako poteka njegova metoda dela in kako deluje aparat, ki se uporablja pri takšni vrsti terapije. Predvsem pa se boste lahko s terapevtom iskreno pogovorili o svojih težavah in o tem, na kakšen način bi se bilo najbolje spopasti z njimi. Terapevt vam bo resnično prisluhnil, saj bo želel izvedeti, kaj vse vas muči, ter vam znal svetovati in predlagati ustrezno terapijo, da se svojih težav – ne glede na to, ali gre za kandido, alergijske reakcije, prebavne težave, izčrpanost in pomanjkanje energije ali kaj drugega – dokončno znebite.