Alfa Laval velja za vodilnega svetovnega dobavitelja specializiranih proizvodov in inženirskih rešitev

Alfa Laval - VRD Dankon
Alfa Laval – VRD Dankon

Alga Laval je asociacija na vodilnega svetovnega dobavitelja specializiranih proizvodov ter inženirskih rešitev. Njihova oprema, storitve in sistemi so namenjeni vrhunski pomoči njihovim strankam, in sicer pri optimiziranju zmogljivosti procesov, ki jih izvajajo. Tovrstni dobavitelj predstavlja vrhunske rešitve pri hlajenju, ogrevanju, transportu snovi pa tudi pri separaciji snovi, kot so na primer kemične snovi, olje, voda, pijače, prehrambni izdelki.

Na stroške proizvodnih procesov lahko močno vplivata ravno nadzor temperature in učinkovito čiščenje procesnih tekočin.

Svetovanje pri izbiri, tehnična pomoč in prodaja

Naše znano podjetje VRD Dankon sodeluje z dobaviteljem Alfa Laval in vam tako lahko ponudi izjemno obsežno znanje o procesih. Prav tako nudi prvovrstno pomoč pri učinkovitem upravljanju procesnih tekočin, kot so hladilna sredstva, rezalno olje, hlajenje hidravličnih tekočin, olje za kaljenje, valjanje, sintranje, kompresorska olja.

V podjetju omogočajo tudi:

  • tehnično pomoč,
  • svetovanje pri izbiri,
  • prodajo,
  • svetovanje ob zagonu,
  • rezervne dele za proizvode, kot so separacijski sistemi, toplotni izmenjevalniki.

S pomočjo VRD Dankon in Alfa Laval vaša proizvodnja lahko poteka povsem nemoteno in na najbolj učinkovit način.

Produkti za čiščenje procesnih tekočin v kovinskopredelovalni industriji

Alfa Laval vam ponuja vrhunske produkte, ki so namenjeni najučinkovitejšemu čiščenju procesnih tekočin v kovinskopredelovalni industriji. Med takšne izdelke na primer sodijo čistilni moduli AlfaPure in mobilni separacijski sistem Alfie 500.

Prva vrsta omenjenih izdelkov predstavlja mobilne module za čiščenje vode in tekočin, in sicer na vodni ali pa oljni osnovi. Vsak modul predstavlja zaključeni sistem. Ta vključuje separator in vso pripadajočo opremo. Alfie 500 pa velja za kompletni mobilni sistem, ki vključuje napajalno črpalko, separator in nadzorni sistem.

Spiralni prenosnik toplote in zračni hladilci

vrd dankonAlfa Laval in podjetje VRD Dankon omogočata številne učinkovite produkte, med katerimi so tudi zračni hladilci in spiralni prenosnik toplote. Slednji je visoko učinkovit na gošči, na tekočinah, ki imajo trdne delce, pa tudi na vlaknastih raztopinah.

Serija AlfaBlue predstavlja izjemno velik spekter suhih hladilcev. Ti so namenjeni učinkovitemu hlajenju različnih procesnih tekočin, in sicer v težkih razmerah. Tovrstni hladilci so odlična izbira za hlajenje v zaprtem krogu, in sicer ko imate omejeno količino hladilne vode.

Še več izdelkov Alfa Laval si lahko ogledate na spletni strani priznanega podjetja VRD Dankon, kjer lahko najdete tudi kontakt do strokovnjakov, ki vam z veseljem odgovorijo na prav vsa zastavljena vprašanja.