Pooblaščeni servis Kia

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozil
AC Trobec – Pooblaščeni servis Kia vozil

Pooblaščeni servis Kia vas pričakuje, da k njim pripeljete svojega jeklenega konjička ter da zanj čim bolje poskrbijo! Pričakujejo vas v svoji avtomehanični delavnici, kjer bodo vaš avto podrobno pregledali in poskrbeli za njegovo vzdrževanje in servisiranje. Njihovi mehaniki in vsi drugi zaposleni bodo znali urediti vse potrebno za to, da bo vaš avto ostal v kar se da najboljšem stanju ne glede na njegove prevožene kilometre ali starost. Znajo namreč dobro poskrbeti tako za starejša kot novejša vozila, predvsem pa so pri svojem delu zelo natančni.

Kaj pričakujete od servisa?

Žal velja, da marsikdo s svojim mehanikom ni najbolj zadovoljen. V čem je pooblaščeni servis Kia drugačen in zakaj boste z njim verjetno bolj zadovoljni? V prvi vrsti zato, ker se resnično potrudijo za vsako svojo stranko in za to, da ugodijo njenim pričakovanjem ali te še presežejo. Zavedajo se namreč, da so zadovoljne stranke tiste, ki se rade vračajo k istemu ponudniku, zato je treba narediti vse za njihovo zadovoljstvo. Prav zaradi tega njihov servis odlikujejo:

  • izkušenost,
  • storitve po meri strank,
  • kakovost,
  • natančnost,
  • zanesljivost.

Hitro na vrsti za popravilo

pooblaščeni servis KiaPooblaščeni Kia servis pa vam poleg vsega naštetega omogoča tudi to, da boste za popravilo na vrsti v čim krajšem času. Zelo so namreč pozorni na to, da imajo vedno na voljo dovolj prostih terminov za svoje stranke, saj te želijo biti čim prej na vrsti za servisiranje ali popravilo. Ko bo enkrat avto pri njih, pa vam bodo po pregledu tega, kaj je treba urediti in narediti, vedno tudi natančno povedali, koliko časa bo vse skupaj trajalo in kdaj bo avto spet nared. Pri tem se bodo potrudili, da bo vse skupaj trajalo čim manj časa.

Kljub temu pa včasih lahko servisiranje traja tudi več ur ali celo dni, odvisno od tega, kaj je treba postoriti. V tem času si lahko pri njih izposodite tudi nadomestno vozilo, s čimer poskrbite za svojo mobilnost, vsekakor pa tudi popravilo pri njih ne bo trajalo predolgo, saj lahko poskrbijo za hitro dobavo vseh nadomestnih ali rezervnih delov, tudi originalnih. To pomeni, da bo vaš avto pri njih nared veliko prej kot drugje.