Parketi Ljubljana – Onis.si

Kje v Ljubljani imajo veliko izbiro različnih talnih oblog in parketov ter vam znajo tudi svetovati pri izbiri? Ena od možnosti je, da v iskalnik vpišete parketi Ljubljana in pregledate spletne strani, ki vam jih ta ponudi, druga možnost pa je, da obiščite spletno stran www.onis.si, kjer lahko pridobite veliko različnih informacij o talnih oblogah, ki vam jih ponujajo. V prestolnici imajo tudi svoj razstavno-prodajni salon, kjer jih lahko obiščete ter si izbrane talne obloge ogledate v živo.

Na spletni strani lahko vidite, da pri njih niso na voljo le parketi Ljubljana, ampak tudi druge talne obloge. Med njimi je recimo v zadnjem času zelo priljubljen vinil, ki ima lahko tudi videz lesa, hkrati pa je zelo obstojen na vlago, zato je recimo primeren za kuhinjo ali hodnik. Seveda pa vinil ni edina možnost, ki vam je na voljo, zagotovo pa velja, da se odlično obnese v ta namen. Nekateri so nad njimi celo tako navdušeni, da z njim opremijo celo stanovanje ali hišo ter tako dobijo enoten videz. Spet drugi pa imajo v bivalnih in spalnih prostorih na tleh raje parket.

V salonu Onis v Ljubljani vas čakajo izredno kakovostni parketi v različnih variantah, med katerimi lahko izbirate. Odločate se lahko med dvoslojnimi, troslojnimi, gotovimi ali masivnimi, na voljo pa so tudi takšni v obliki mozaika ali ribje kosti, tako da je možnosti res veliko. Izbirate lahko med številnimi vrstami lesa, ki so lahko svetlejše ali temnejše, odvisno od tega, kaj vam je všeč in kaj bi ustrezalo vašim željam.

Vsekakor pa je ogled talne obloge na fotografiji eno, ogled v živo pa čisto nekaj drugega, zato vam toplo priporočamo, da pred nakupom obiščete njihov razstavno-prodajni salon ter se na lastne oči prepričate o tem, ali bi bila določena talna obloga res prava za vaše stanovanje ali hišo. Hkrati pa lahko tam dobite tudi uporaben nasvet glede izbire in načina polaganja, kupite lepilo ali sredstva za zaščito oziroma izveste prav vse, kar vas zanima o talnih oblogah.