Naravna kozmetika Essentiq Cosmetics

Med številnimi kozmetičnimi izdelki, ki jih lahko najdemo na trgovinskih policah, se je velikokrat kar težko odločiti. Težko je vedeti, kateri med njimi so res najboljši in kateri bi nam ustrezali. Zaradi tega marsikdo izdelke izbira naključno ali glede na priporočila znancev in prijateljev. V resnici pa je najboljšo priporočilo seznam sestavin, ki ga najdete napisanega na izdelku. Naravna kozmetika Essentiq Cosmetics tako vsebuje sestavine, ki bi navdušile vsakogar, ki se spozna na nego kožo, zato je prava izbira tudi za vas!

Naravne kreme, toniki, geli za tuširanje in drugi izdelki

Naravna kozmetika Essentiq Cosmetics vam nudi celotno paleto različnih izdelkov za nego kože na naraven način. V njih so le skrbno izbrane sestavine, ki bodo koži nudile vso potrebno podporo ter poskrbele zanjo na najboljši način. Izbrane so namreč z mislijo na to, kaj je najboljše za vašo kožo, ter kako jo negovati na čim bolj naraven način.

Zato v njihovih kremah, tonikih, gelih, šamponih in vseh drugih izdelkih ne boste našli nobene snovi, s katero bi lahko koži škodovali. Večina izdelkov pa ni le organskih, ampak tudi veganskih, ekološka pa je tudi embalaža, saj je narejena iz recikliranih materialov ali iz materialov, ki se jih da enostavno reciklirati.

Njihovi šamponi za nego las tako ne vsebujejo nobenih sulfatov, v kremah ne boste našli parabenov, pa tudi gensko spremenjenih sestavin ali formaldehida in tudi nobenih drugih potencialno škodljivih sestavin ne. Namesto konvencionalnih sestavin, ki jih kozmetični izdelki sicer običajno vsebujejo, naravna kozmetika Essentiq Cosmetics vsebuje le naravne, organske in ekološke sestavine, ki ne dražijo kože, ampak jo pomirjajo ter ohranjajo njeno naravno ravnovesje, ki je glavni predpogoj za to, da vaša koža ostane lepa, mladostna, zdrava in sijoča. Torej točno takšna, kot si želite, kar je najlažje doseči prav s kakovostnimi naravnimi sestavinami. Pozabite torej na konvencionalne kozmetične izdelke in svoji koži raje privoščite nego, ki ji res ustreza in s katero ji boste nudili točno tisto, kar potrebuje.