Izberite električni radiator Glamox!

V primeru, da iščete rešitev za ogrevanje, imate na voljo zelo različne možnosti, od različnih vrst energentov, do različnih sistemov in proizvajalcev, ki nudijo številne možnosti. Med njimi se je včasih kar težko odločiti, saj ima vsaka od njih svoje prednosti. A če za ogrevanje bivalnih prostorov, vikenda ali pisarne izberete električni radiator Glamox, vam gotovo ne bo žal, saj gre za eno najbolj uveljavljenih blagovnih znamk na tem področju. Po mnenju marsikoga gre celo za najboljšo znamko na tem področju, zato z izbiro njihovih modelov nikakor ne boste zgrešili.

Inovativni modeli, ki zmorejo več

Električni radiatorji Glamox
www.silenos-ogrevanje.si

Električni radiator Glamox zmore ogromno. Njihova glavna prednost pred drugimi modeli na trgu je ta, da zmore hitro ogreti prostor na želeno temperaturo in nato to temperaturo tudi obdržati. Torej ne bo prišlo do nobenega neprijetnega nihanja temperatur, ampak bo prostor ves čas enakomerno ogret, kar je za zagotavljanje večjega udobja bivanja vsekakor zelo pomembno.

A ne le to: to, da je temperatura v prostoru konstanta, je pomembno tudi z vidika porabe, saj tako grelnik porabi manj energije za ogrevanje. Zaradi tega bo poraba manjša oziroma boste pri njej privarčevali. Dejstvo je namreč, da se pri nenehnem nihanju temperature porabi veliko več energije, saj mora grelnik dogrevati prostor, da je ta spet tako topel, kot kaže številka na termostatu. V kolikor pa do nihanja temperature ne prihaja, bo grelnik porabil manj energije, saj mu ne bo treba delovati s tako veliko močjo.

Prav to je tudi razlog, zakaj je ta blagovna znamka na trgu tako zelo uveljavljena – njihovi modeli so namreč ne le učinkoviti, ampak tudi izjemno varčni. Porabijo namreč do 35 % manj električne energije, kar je vsekakor veliko. Poleg tega pa so njihovi modeli inovativni tudi z drugih vidikov, saj podjetje nenehno vlaga v razvoj.

Med drugim so na voljo tudi modeli s tako imenovanimi pametnimi termostati, ki niso le zelo natančni, ampak omogočajo še upravljanje na daljavo, torej preko drugih naprav. Tako lahko kar preko svojega telefona nastavite temperaturo prostorov ob prihodu domov ali hitro preverite, kakšna je trenutna temperatura v pisarni ali kje drugje. Tako imate tudi veliko boljši nadzor nad porabo.