Kakovostni parketi za dnevno sobo

Širok izbor lesenih talnih oblog visoke kakovosti vam nudi podjetje Onis iz Ljubljane, kjer imajo tudi svoj prodajni salon, ki se ga splača obiskati. Tam vas čakajo kakovostni parketi za dnevno sobo ali kakšen drug prostor, ki si jih lahko ogledate tudi v živo ter tako še lažje odločite, kateri med njimi bi bil najbolj primeren za vas. Pri izbiri vam v salonu lahko tudi strokovno svetujejo in pomagajo.

Različne vrste lesa in številni vzorci

Kakovostni Parketi OnisLes je edinstven material, ki vedno znova očara s svojim videzom in lastnostmi. Še posebej pa je priročno, ko si lahko na enem samem mestu ogledate najrazličnejše vrste lesa ter se podučite o njihovih lastnostih. Kakovostni parketi so namreč lahko narejeni iz praktično katerekoli vrste lesa, od slovenskih do bolj eksotičnih. Vsaka od teh vrst lesa pa je na razpolago v različnih vzorcih, zato je izbira res zelo velika. Izbirate lahko med naslednjimi vrstami lesa:

  • hrast,
  • evropski oreh,
  • ameriški oreh,
  • oljka,
  • afriški les doussie,
  • afriški les iroko,
  • wenge,
  • indonezijski teak,
  • različne druge vrste lesa.

Med njimi najbolj priljubljen še vedno ostaja hrast, za zelo modnega pa veljajo tudi različne vrste oreha, pri katerih gre za nekoliko temnejši les bolj elegantnega videza. Uporablja se tako v dnevnih sobah in drugih bivalnih prostorih kot tudi v poslovnih prostorih in pisarnah. Tam so za uporabo priljubljene tudi vrste afriškega ali azijskega lesa, ki jih vedno pogosteje najdemo tudi v dnevnih sobah. Zelo zanimivo možnost pa za izdelavo lesene talne obloge predstavlja tudi les oljke.

Sodobna tehnologija izdelave lesenih talnih oblog

Lesene talne obloge se že tradicionalno uporabljajo skoraj po vsem svetu, a dandanes so marsikdaj zasnovane in pripravljene precej drugače kot nekoč. Sodobne lesene talne obloge so tako bolj premišljeno izdelane tako, da so čim bolj enostavne za polaganje ter hkrati čim bolj vzdržljive na dolgi rok. S pomočjo sodobne tehnologije je torej doseženo optimalno ravnovesje med lepim videzom, enostavnim polaganjem in vzdrževanjem ter trajnostjo. Takšne lesene talne obloge so veliko bolj kvalitetne ter omogočajo še bolj prijetno bivanje. Obiščite torej prodajni salon Onis, kjer vas čakajo številni kakovostni parketi, ali pa obiščite njihovo spletno stran, kjer si prav tako lahko ogledate njihovo ponudbo.