Kakovostna UV lučka za nohte

Kakšna UV lučka za nohte je res kakovostna in kako pri nakupu vedeti, kako se bo obnesla v praksi? Če imate z utrjevanjem laka ali gela za nohte pod lučko že kakšne izkušnje, potem točno veste, da med različnimi modeli obstajajo velike razlike. Zaradi njih vam delo z določenimi modeli povzroča slabo voljo, medtem ko je delo z drugimi modeli lahko veliko bolj enostavno in brezskrbno. Da bo temu res tako, je pomembno, da kupite takšen model, ki vam bo to omogočal.

UV LED lučka za nohteKakšno vrsto laka želite utrditi?

Pri izbiri pa je prav tako pomembno, kakšno vrsto laka želite utrditi z izbranim modelom. Pred nakupom se je treba zato pozanimati, ali je določena UV lučka za nohte namenjena tudi vrsti laka ali gela, ki ga želite uporabiti. V vsakem primeru pa je najbolje izbrati takšno, ki se lahko uporablja s čim več različnimi vrstami laka.

Kakšno moč izbrati?

Pomembno je, da je izbrana UV lučka za nohte dovolj močna oziroma da ima dovolj močne žarnice, saj bo le tako omogočala učinkovito utrjevanje oziroma sušenje čaka. Dobro je, če ima moč vsaj 30 wattov, še bolje pa več.

Koliko časa traja sušenje?

Od moči in drugih lastnosti izbranega modela je odvisen tudi čas sušenja. UV lučka ima načeloma precej daljši čas sušenja kot tisti modeli, ki delujejo s pomočjo LED tehnologije. Ta namreč čas sušenja oziroma utrjevanja laka precej skrajša. Zaradi tega se vam splača pogledati različne modele ter izbrati takšnega, ki omogoča čim krajši čas sušenja. Tako bo utrjevanje laka namreč veliko bolj udobno ter bo celoten proces trajal tudi manj časa, kar je vsekakor plus.

Kje kupiti?

Če želite kupiti kakovostno svetilko za nohte, se vam jo splača kupiti v spletni trgovini mollonpro.si. Tam namreč prodajajo odlične izdelke in pripomočke za urejanje nohtov, ki jih uporabljajo tudi številni kozmetični saloni po vsej Sloveniji. To je dokaz, da so njihovi izdelki zanesljivi in odlične kakovosti ter da boste z njimi zadovoljni tudi vi!