Izposoja teleskopskih viličarjev povsod po Sloveniji

V Ljubljani, Novi Gorici in tudi raznih drugih slovenskih krajih je mogoča ugodna izposoja teleskopskih viličarjev. Za kakšne naprave točno gre in zakaj ter kako se jih uporablja? Vsekakor lahko rečemo, da gre za večnamenske naprave oziroma stroje, ki se uporabljajo za opravljanje najrazličnejših nalog, v prvi vrsti pa so namenjeni dvigovanju različnih bremen oziroma tovora na visoko višino – slednjega je z njimi mogoče enostavno dvigniti kar precej metrov od tal. Pri tem je s takšno napravo možno varno in učinkovito dvigniti tudi tovor z zelo veliko težo.

Visoka nosilnost in možnost dvigovanja zelo težkih bremen

izposoja teleskopskih viličarjevPovsod po Sloveniji vam je na voljo izposoja teleskopskih viličarjev, ki imajo izredno visoko nosilnost. Zaradi tega je mogoče z njimi poskrbeti za dvigovanje zelo težkih bremen izredno visoko. Poleg visoke nosilnosti takšne naprave omogočajo tudi zelo visoko maksimalno višino dviga, kar pomeni, da gre brez dvoma za odlično rešitev, ki omogoča, da težka bremena dvignete na želeno višino, četudi je mesto, kamor je treba tovor dvigniti, zelo visoko. Pri izbiri takšne naprave pa je poleg vsega naštetega pomemben tudi njen horizontalni doseg. Zaradi tega je pri izbiri ustreznega modela, treba gledati na:

  • maksimalno zmožnost višine dviga,
  • horizontalni doseg takšne naprave,
  • njeno nosilnost oz. težo tovora, s katerim lahko napravo obremenite,
  • vse ostale lastnosti.

Potrebujete svetovanje pri izbiri dvižne naprave?

izposoja teleskopskega viličarja UniselNajeti je mogoče različne dvižne naprave. Nekdo, ki se nanje ne spozna kaj preveč, ne pozna vseh razlik med posameznimi modeli oziroma ne ve točno, katera vrsta naprave bi bila najbolj primerna za njegove potrebe. Obstajajo namreč dvižne košare in ploščadi, ki lahko delujejo na škarjast ali teleskopski princip, lahko pa so opremljene še z lomljivo roko. V primeru, da je treba nekam visoko dvigniti določeno težko breme, pa najbolj primerno rešitev vsekakor predstavlja izposoja teleskopskih viličarjev. Če bi pri tem potrebovali svetovanje, se obrnite na podjetje Unisel, kjer vam bodo strokovno odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam pomagali pri izbiri najbolj ustreznega modela za najem viličarja.