Praktičen električni radiator za brisače

električni radiator za brisačeElektrični radiator za brisače je naprava, ki ogreje kopalnico, hkrati pa jo lahko enostavno uporabljate tudi kot priročen sušilnik. Zasnovan je namreč tako, da združuje dve funkciji v eni napravi, in sicer tako ogrevanje kot sušenje mokrega oziroma vlažnega perila. Takšna naprava v vsaki kopalnici pride še kako prav, sploh ker je takšen grelnik oziroma sušilnik tudi učinkovit, kupite pa ga lahko po dokaj nizki ceni, zato stroški začetne investicije ne bodo previsoki. Takšen grelnik omogoča tudi preprosto in hitro montažo, kar je še dodaten plus.

Pred pranjem je treba vse perilo dobro posušiti

Se vam je že kdaj v pralnem stroju razvil neprijeten vonj? Ali pa ima kar cela vaša kopalnica neprijeten vonj po vlagi? To se še posebej pogosto dogaja v kopalnicah, ki nimajo ustrezno urejenega zračenja. Električni radiator za brisače pomaga pri takšnih težavah, saj prostor ogreje in hkrati poskrbi tudi za to, da se bodo brisače dobro posušile in tako ne bodo ostajale vlažne.

Prav to je namreč razlog za razvoj neprijetnih vonjav, ki so včasih celo tako trdovratne, da se ohranijo tudi po pranju oziroma se neprijeten vonj sčasoma lahko razvije tudi v košu za perilo ali v pralnem stroju. Če to želimo preprečiti, je nujno, da vse perilo pred pranjem ali odlaganjem v koš za perilo, resnično dobro posušimo, pri čemer vam lahko pomaga tudi električni sušilnik, na katerem boste vse perilo lahko dobro posušili, preden ga boste odvrgli v koš za perilo ali oprali v pralnem stroju. Tako ne boste imeli več prav nobenih težav z neprijetnim vonjem v kopalnici.

Grelnik v obliki lestve

električni radiator za kopalnicoElektrični radiator za brisače je lahko oblikovan na različne načine, na voljo pa so tudi modeli, ki so oblikovani v obliki lestve. Tako je nanj zelo enostavno mogoče po vsaki uporabi obesiti brisače ali drugo perilo. Takšna zasnova omogoča, da se lahko grelnik uporablja tudi kot učinkovit in praktičen sušilnik, kar je vsekakor zelo priročno. Zaradi tega se vam splača kupiti model takšne oblike, saj se pri uporabi v kopalnici zelo dobro obnese.

Takšne modele ima na primer v svoji ponudbi proizvajalec Vigo, ogledate pa si jih lahko na naslovu silenos-ogrevanje.si, spletni strani, kjer boste našli tudi veliko uporabnih informacij o grelnikih in sušilnikih, ki delujejo na elektriko, njihovi moči in porabi ter različnih funkcijah, ki jih omogočajo uporabnikom.