Nova Opel Corsa – avto za vas

Kakšen avto izbrati in zakaj je nova Opel Corsa pravi avto za vas? Najbolje bi bilo, če bi si ga ogledali od blizu oziroma preizkusili na testni vožnji, saj boste nad njim zagotovo navdušeni. Nudi namreč vse in še več – to je vse potrebno udobje v notranjosti, lep videz in možnost atraktivne vožnje. Če iščete mestni avto, je to vsekakor prava izbira.

Idealen avto za mestno vožnjo

Če želite avto, ki bo zanesljiv in okreten, potem boste z njim zagotovo zadovoljni. Vsi, ki so ga že preizkusili, pravijo, da je to avto, ki navduši prav vsakega. Še posebej je primeren za mestno vožnjo, saj je ravno prav velik za to, hkrati pa v notranjosti ponuja dovolj prostora. Enako velja tudi za prtljažni prostor, ki nudi dovolj prostora za vso vašo prtljago oziroma karkoli že boste naložili vanj. Na zunaj pa avto deluje elegantno in nadvse prefinjeno, pri čemer lahko izbirate med mnogo različnimi barvami, videz pa lahko popestrite še z drugo barvo strehe, ki je lahko po želji tudi panoramska.

Avto z napredno tehnologijo

Nova Opel Corsa je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, ki vas bo preprosto navdušila. Med vožnja vas bo napredna tehnologija aktivno usmerjala na vozni pas ter skrbela za samodejno reguliranje hitrosti, pri parkiranju pa vam bo pomagal napredni parkirni pomočnik, ki vam močno olajša parkiranje. K temu pripomore še odlična vzvratna kamera s panoramskim pogledom, zaradi česar bo parkiranje lažje in bolj varno. Poleg tega pa sodobna tehnologija poskrbi tudi za prvovrstno udobje – sedeži so lahko ne le ogrevani, ampak vam nudijo celo masažo, saj vam to omogoča posebna funkcija. Tako boste v vožnji še bolj uživali.

Dizelski, bencinski ali električni pogon

Izbirate lahko med različnimi pogoni – dizelski ali bencinski, pa tudi električni pogon, saj je nova Opel Corsa na voljo tudi v 100 % električni različici. Če želite nekaj narediti za okolje, potem je to zagotovo najboljša možnost, saj se boste tako vozili bolj ekološko in s čim manj emisijami. Ne glede na vrsto pogona, ki ga izberete, pa bo vožnja uglajena in dinamična, zato velja o nakupu zagotovo razmisliti.