Kanaleta za odvodnjavanje poslovnih površin

betonske kanalete - faserfix superFaserfix Super je kanaleta za odvodnjavanje proizvajalca Hauraton, ki je zelo primerna za uporabo tudi na vseh vrstah poslovnih površin, ki so običajno precej obremenjene tudi s prometom. Gre za odličen izdelek, ki je narejen iz nadvse odpornega in premišljeno zasnovanega betona ter ki se lahko kombinira z različnimi vrstami rešetk. Poleg nje pa vam Hauraton ponuja še različne druge rešitve za odvod meteorne vode, ki so primerne tudi za vgradnjo na poslovnih površinah, kot so okolica poslovnih stavb, parkirišča in druge podobne površine.

Rešitve za odvod meteorne vode s poslovnih površin

Faserfix StandardKakšne rešitve vam za odvod meteorne ali padavinske vode z vseh vrst poslovnih površin nudi nemški proizvajalec Hauraton, katerega izdelki so na tržišču zelo priznani in veljajo za ene najbolj zanesljivih, trajnih in učinkovitih? Zagotovo vam ponuja več odličnih možnosti in proizvodov, kot so recimo betonske kanalete z mikroarmaturo Faserfix Super in kanalete izdelane iz recikliranega kompozita Recyfix Pro.

Pri tem se lahko odločite za številen modele, kot so na primer:

  • Faserfix Standard 100 in Super 100, 150, 200, 300, 400 ,500 – modeli izdelani iz zelo odpornega betona, armiranega z vlakni, in ima visoko obstojnost ter se ga lahko kombinira z različnimi tipi rešetk,
  • Recyfix Standard, ki je izdelan iz odpornega betona ter obstojen proti zmrzali in soli, hkrati pa omogoča enostavno vgradnjo,
  • Reciyfix Plus X, ki se lahko pohvali z izjemno stabilnostjo in jeklenim okvirjem za še lažjo vgradnjo in lepši videz,
  • Recyfix Pro, ki predstavlja lahek in robusten model, izdelan iz reciklirane umetne mase in skladen s standardom EN 1433 ter prekrit z rešetk, ki je narejena iz visokokakovostnega poliamida PA-GF.

Recyfix ProKanaleta za odvodnjavanje mora biti dovolj zmogljiva

Vsi modeli so na razpolago v različnih dimenzijah in obremenitvenih razredih, zato imajo različno zmogljivost ter druge tehnične značilnosti. Prav zaradi tega je treba najbolj ustrezen model za določen namen uporabe poiskati glede na  to, kam ga boste vgradili oziroma za kakšno poslovno površino gre. Vsaka poslovna površina ima namreč svoje specifike, zagotovo pa pri izbiri in vgradnji ni pomembna le sama funkcionalnost in zmogljivost sistema, ampak tudi to, da je ta skladen z okolico in estetsko nemoteč.

Zato je treba poleg same izbire kanalet skrbno in premišljeno izbrati tudi ustrezne rešetke zanje, saj te najbolj vplivajo na končni videz celotnega sistema. Večina modelov se lahko kombinira z različnimi tipi rešetk. Že omenjeni model Faserfix Super tako lahko kombinirate s štancano rešetko iz pocinkanega jekla, litoželezno rešetko, mrežasto rešetko, nerjavečo rešetko z vzdolžnimi rebri itd.