Kaj je hidroliziran kolagen in zakaj velja za bolj kvalitetnega?

Morda ste preizkusili že različne pripravke za lepšo kožo in za zmanjševanje pojavnosti gub ter ugotovili, da so nekateri med njimi bolj kvalitetni kot drugi. Morda ste bili nad delovanjem takšnih pripravkov celo razočarani, saj niso delovali tako, kot ste pričakovali ali kot so obljubljale reklame. A če ste ali boste kdaj preizkusili hidroliziran kolagen, nad njim gotovo ne boste razočarani, saj vsekakor deluje!

Kvaliteten izdelek za lepšo kožo

NM hidrokolagenHidroliziran kolagen predstavlja najboljšo možnost, če želite izboljšati videz svoje kože in poskrbeti za manjšo pojavnost gub. Najbolje pri vsem tem pa je, da gre za naravni izdelek, katerega jemanje je nadvse enostavno – vse, kar morate storiti, je namreč le to, da ga vsak dan jemljete v skladu z navodili na izdelku in že čez nekaj časa se bodo pokazale spremembe. Kljub enostavnosti njegovega jemanja pa je izdelek prav zaradi svoje hidrolizirane oblike zelo učinkovit, saj:

  • je njegova absorpcija izjemna,
  • je zasnovan tako, da resnično dobro deluje,
  • se njegovi učinki pokažejo zelo hitro,
  • predstavlja odličen in kvaliteten pripravek za lepšo kožo brez gub.

Kolagenski peptidi za še večjo učinkovitost

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih dozHidroliziran kolagen pa ni učinkovit le zaradi svoje oblike, ki poskrbi za boljšo absorpcijo, ampak tudi zaradi posebnega dodatka v njem – to so kolagenski peptidi, ki so za naše telo izredno pomembni in jih pri določeni starosti telesu pogosto začne primanjkovati. Z njihovo pomočjo je v telesu možno zagotoviti oziroma omogočiti, da začne tudi samo aktivno sodelovati pri tvorjenje kolagena, s čimer se njegova količina v telesu le še poveča.

Tako lahko poskrbite, da ga telo ne dobi le s pomočjo prehrane in prehranskega dodatka, ampak ga začne tudi samo tvoriti, tako kot je bilo to sposobno v mladosti, zaradi česar bo tudi v kasnejših obdobjih vašega življenja samo sposobno poskrbeti za to, da ga bo imelo na zalogi vedno dovolj. To pa se bo gotovo začelo kmalu poznati tudi na vaši koži, katere videz se bo vsekakor izboljšal, postala bo bolj elastična, bolj napeta, lepša in sijoča, na njej pa bo tudi manj gub oziroma bodo te veliko manj vidne. Zaradi tega vsekakor čim prej začnite z jemanjem tega izjemno kvalitetnega izdelka, saj se bodo tako prej pokazali tudi rezultati na vaši koži in bo ta res lahko zasijala v svoji lepoti.