Avtoličarstvo in avtokleparstvo AC Trobec – kjer poskrbijo za vaš avto

Avtoličarstvo in avtokleparstvo AC Trobec na enem mestu uredi vse potrebno za odpravo poškodb na karoseriji vozila. Zelo dobro vedo, kako na najbolj enostaven in najhitrejši način odpraviti udrtine in razne druge poškodbe na avtomobilu, zato lahko rečemo, da znajo za avtomobile resnično dobro poskrbeti. V primeru, da gre za poškodbe, katerih popravilo vam bo povrnila zavarovalnica, pa bodo uredili tudi vse potrebno za to.

Poškodbe na karoseriji

Karoserija avtomobila je narejena iz pločevine, na kateri se iz različnih razlogov lahko pojavijo udrtine in poškodbe. Avtoličarstvo in avtokleparstvo AC Trobec odlično poskrbi za odpravo takšnih poškodb. Pri tem ni važno, iz kakšnega razloga so nastale, saj uspešno znajo odpraviti tako avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobecpoškodbe, ki so nastale kot posledica toče, kot tudi poškodbe, ki so nastale zaradi manjših trkov, v nesreči ali iz drugih razlogov. Pri manjših poškodbah je odprava zelo hitra, saj ni treba drugega kot poravnati pločevino, v primeru, da je poškodovan tudi lak, pa obnoviti tudi tega. V primeru večjih poškodb pa je običajno treba kakšen del karoserije tudi zamenjati, kar njihovi ličarji in kleparji ravno tako uspešno opravijo, saj imajo za to vse potrebno znanje, orodje in izkušnje, omogočena pa jim je tudi hitra dobava vseh originalnih delov karoserije, kar popravilo še pohitri.

Imate avto zavarovan in bo poškodbe plačala zavarovalnica?

Glede na izbrani paket avtomobilskega zavarovanja pa lahko avtoličarstvo in avtokleparstvo AC Trobec uredi tudi vse potrebno z zavarovalnico. Če vaše zavarovanje krije takšne poškodbe, kot so nastale na vašem avtu, potem lahko pri njih opravite tudi cenitev škode ter njeno prijavo zavarovalnici. Tako boste lahko tej posredovali vso potrebno dokumentacijo, na podlagi katere vam bo zavarovalnica povrnila škodo oziroma plačala popravilo poškodbe, avtoličarstvo in avtokleparstvo AC Trobec pa vam bo med tem popravilo avto.

V primeru ustreznega zavarovanja vam bo zavarovalnica povrnila stroške za delovno ali celo celotno povrnitev škode, zato je pred tem, preden se odpravite na popravilo, treba preveriti, kakšno zavarovanje imate sklenjeno in ali bi v tem primeru potrebovali tudi cenitev škode. Slednjo je namreč treba opraviti čim prej, nujno je treba fotografirati stanje ter izpolniti nekaj papirjev, ki se jih nato posreduje zavarovalnici. Vse skupaj ne vzame veliko časa, lahko pa vam omogoči, da bo za vas popravilo brezplačno ali vsaj veliko cenejše, saj bo vse ali del stroškov krila zavarovalnica.

Ne veste, ali imate avto ustrezno zavarovan?

Če niste popolnoma prepričani, ali imate avto ustrezno zavarovan, da bi zavarovalnica krila škodo oziroma same stroške popravila za takšno poškodbo, imate na voljo tri možnosti:

  • lahko sami pogledate svojo zavarovalno polico, ki ste jo morali prejeti ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja, zraven pa so dodani tudi zavarovalni pogoji, ki določajo, ali ste upravičeni do kritja škode ali ne,
  • lahko se obrnete na samo zavarovalnico, kjer bodo pogledali vašo polico in vam razložili, kakšne stroške lahko uveljavljate in kakšne ne oziroma kaj vse krije vaše zavarovanje,
  • v primeru kakršnih koli nejasnosti pa se lahko s svojimi vprašanji vedno obrnete tudi na avtoličarstvo in avtokleparsko AC trobec, kjer imajo veliko izkušenj s škodnimi primeri, zato znajo točno povedati, katera popravila zavarovalnica krije in katera ne.