Naložite Trophy Tour fotografijo in se potegujte za vstopnice UEFA Futsal EURO 2018!

Septembra bo številne kraje po Sloveniji obiskal prestižni pokal, ki ga bo 10. februarja prejela najboljša futsal reprezentanca v Evropi. Obeležite svoj najljubši Trophy Tour trenutek in se potegujte za brezplačen ogled tekme slovenske reprezentance na UEFA Futsal EURO 2018!

Spodaj preprosto naložite fotografijo, ki jo boste naredili na Trophy Tourju, in že sodelujete v žrebu za dve vstopnici za eno izmed tekem slovenske reprezentance na UEFA Futsal EURO 2018, ki bo med 30. januarjem in 10. februarjem v Ljubljani.

Kaj naj bo na fotografiji?

Vaša fotografija – narejena je lahko tudi s telefonom – naj vsebuje kakršenkoli izviren Trophy Tour trenutek. To je lahko pokal, vaš »selfie« s pokalom, Trophy Tour avtobus, ali morda zanimiva slika katerega izmed gostov na dogodkih. Najpomebneje je, da vaša fotografija na zanimiv način prikazuje Trophy Tour, kot ga boste videli vi!

Časa za sodelovanje v nagradni igri imate do 29. septembra, ko bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali 3 nagrajence, ki prejmejo vsak po 2 vstopnici za eno izmed tekem slovenske reprezentance na UEFA Futsal EURO 2018.