🎬 360° VIDEO | Masters of Skills

UEFA Futsal EURO 2018 predstavlja 360° video Masters of Skills! Zavrtite sliko na zaslonu za 360 stopinj in sledite žogi, akciji ter trikom, ki jih je uprizorilo 17 “mojstrov trikov” (Masters of Skills). Za popolno 360 stopinjsko izkušnjo uporabite brskalnika Firefox Mozilla in Google Chrome, za še boljšo »virtual reality« izkušnjo uporabite mobilni telefon oz. tablico ter s premikanjem telefona (tablice) oz. drsenjem po zaslonu doživite popolno 360° izkušnjo.

Še nekaj zanimivosti …

Snemanje v obliki 360 degree je potekalo v enem »take-u«, tako da je morala biti cela koreografija izvedena brez napak. V 27 poskusih je 7 krat uspela celotna koreografija, 1 posnetek je bil idealen; izbran in obdelan.

Video Masters of Skills se lahko pogleda večkrat in vsakič drugače – prvoten namen je »follow the ball« in sledenje dogajanju, kjer je žoga, vendar lahko gledalec svobodno izbira kadre v vsakem trenutku z obračanjem zaslona.

V videu je sodelovalo 18 »masters of skills« (17 pred kamero in 1 koreograf), ki so vsi izjemni v svoji veščini. Med štiri futsal igralce so se pomešali ostali mojstri veščin.

Glasba (Tosca Beat) je narejena posebej za ta namen in za dogodek UEFA Futsal EURO 2018. Pesem se bo nadgradila tudi za performans na otvoritveni slovesnosti; izhajajoč iz te koreografije, ki jo je pripravil priznani koreograf Željko Božič. Besedilo pesmi je prav tako narejeno za dogodek UEFA Futsal EURO 2018.

Masters of Skills – nastopajoči

Mile Simeunovič / futsal legenda
Kristjan Čujec / Slovenski futsal reprezentant
Vanja Tanšek / futsal igralka
Tilen Štimac / futsal freestyler
BBoy Naki / plesalec break dancea (Local Heroes)
Karin Putrih / plesalka (Local Heroes)
Matej Voušek / plesalec
Matej Žan / BMX
Filip Kržišnik / F&B Acrobatics
Blaž Slanič / F&B Acrobatics
Eva Pavli / TOSCA BEAT sopran
Zala Hodnik / TOSCA BEAT sopran
Urška Kastelic / TOSCA BEAT sopran
Žan Beljan / TOSCA BEAT čelo
Luka Beljan / TOSCA BEAT violina
Kristina Golob / TOSCA BEAT klavir
JAMirko / TOSCA BEAT DJ
Željko Božič / koreograf